Europarlamentar PSD ameninţat în stradă: Eşti un gunoi. Nu ţi-e ruşine de tine? Răzvan Popa a făcut plângere la poliţie

Europarlamentarul PSD Răzvan Popa a fost agresat în plină stradă de mai mulţi protestatari. Incidentul a avut loc la Braşov, după o şedinţă PSD. Călin Popescu Tăriceanu şi deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa au avut parte de tratament similar în ultimele zile.

24 iun. 2018, 07:33
Europarlamentar PSD ameninţat în stradă: Eşti un gunoi. Nu ţi-e ruşine de tine? Răzvan Popa a făcut plângere la poliţie

„Ia uite-l, ia uite-l, iubitor de hoţi… gunoiule. ia uite ce maşină mişto avem. Ai plătit maşina aia? Eşti un gunoi. Nu ţi-e ruşine de tine? Tu m-ai curaj să stai în faţa noastră„, strigă un bărbat supărat pe PSD. 

Dacă dau ordonanţa, te caut acasă… „, îl ameninţă un alt bărbat pe europarlamentar. 

Incidentul a avut loc la Braşov, după o şedinţă PSD. Răzvan Popa a declarat că a depus deja plângere la Poliție pentru amenințare împotriva celor care l-au amenințat și înjurat.

„Este revoltător ce se întâmplă. Trăim într-un stat de drept și fiecare cetățean indiferent cum se numește trebuie să se simtă în siguranță, acasă sau pe stradă. El și familia lui. Astăzi am fost calomniat, urmărit și amenințat că o să fiu căutat acasă, o amenințare directă din partea unui protestatar USR care nu e de acord cu opțiunea mea politică. Pentru ce? Pentru o opțiune politică! Așa ceva nu mai are legătură nici cu democrația și nici cu libertatea de exprimare. Totul are o limită….iar aceste practici extremiste nu pot fi acceptate. Astăzi mi s-a întâmplat mie, mâine i se poate întâmpla oricui, și poate și mai grav, cu care acești indivizi nu sunt de acord. Democrația înseamnă vot și respectarea legilor”, a declarat europarlamentarul pentru Stiripesurse.ro.

Fostul ministru Marius Dunca, care a avut parte de acelaşi tratament, a spus că agresorii vor trebui să răspundă pentru fapta lor.

„Accept libertatea de exprimare, însă totul are o limită! Amenințările la adresa familiei și a vieții sunt intolerabile! Legile sunt aceleași pentru toți și cei care nu știu să se exprime democratic trebuie să suporte consecințele!”, a scris Marius Dunca pe Facebook.