Politicienii duri ai României de azi, copiii năzdrăvani de ieri VIDEO

Oamenii politici de la noi îşi amintesc vacanţele cu bunicii şi visurile pe care le aveau când erau mici.

01 iun. 2017, 12:14
Politicienii duri ai României de azi, copiii năzdrăvani de ieri VIDEO

Şeful statului a povestit cu emoţie despre copilăria sa la bunici. „Îmi amintesc ca au fost destul de multe zile cand am ramas acasa cu bunicii fiindca parintii au lucrat amandoi si s-a intamplat, sigur, sa lucreze in aceeasi tura si sa ramanem, noi copiii, cu bunicii acasa. Mai primeam un leu, o prajitura, o incurajare de la bunici”.

Liviu Dragnea are amintiri pline de dans şi cântec de când era mic. „Cantam, dansam”.

Traian Băsescu recunoaşte că făcea şi prostii când era mic. „Ne duceam si furam carbit”.

„Eu aici am copilărit, deşi nu sunt bucovinean. Când a fost seceta mare în Moldova, familiile de aici din zonă nu aveau cu ce să-şi ţină, cum să-şi hrănească copiii. Şi am venit la bunica mea şi am crescut cu mama mea şi mătuşa mea, după care au venit anii ’80 în care noi, cei din Bucureşti, nu aveam ce mânca. Aici, pentru că nu fuseseră colectivizaţi, oamenii aveau şi barabule şi căpşuni, şi toate celelalte, şi aşa am copilărit aici”, a povestit şi Ponta.

Primarul general a mărturisit în mai multe rânduri că s-a născut într-o familie numeroasă.

„Am fost o familie cu patru copii, 3 fete si un baiat. Erau si fff multe lipsuri. Niciodata nu mergeam in fata blocului sa spunem ca ne-am dori mai mult. Imi aduc aminte cu mare placere cum mama, indiferent ca existau sau nu banuti in casa, ca de paste copiii ei sa aiba lucrusoare noi”.