Politicienii moldoveni au fost PEDEPSIŢI de biserică după ce „au răspândit PĂCATUL” în ţară VIDEO

Biserica a primit o listă de la Voronin cu deputaţii care nu au dorit să schimbe sintagma "orientare sexuală" dintr-o lege. Sinodul Bisericii Ortodoxe din Moldova a hotărât ca unii deputaţi moldoveni să nu primească sfânta împărtăşanie.

21 iun. 2013, 15:45
Politicienii moldoveni au fost PEDEPSIŢI de biserică după ce „au răspândit PĂCATUL” în ţară VIDEO

Decizie fără precedent a Sinodului Bisericii Ortodoxe din Republica Moldova, prezidat de Înalt Prea Sfinţitul Mitropolit Vladimir. Prelaţii de la Chişinău au hotărât excomunicarea deputaţilor, până când aceştia vor reveni pe calea cea dreaptă, potrivit România TV.

Citeşte şi Băsescu răspunde acuzaţiilor lui Voronin. „Este furios, dar nu mă pot supăra pe unul ca el”

Ei şi-au motivat hotărârea prin faptul că politicienii ar „răspândi păcatul” în ţară. Liderul comunist, Vladimir Voronin, este cel care a trimis Sinodului lista neagră cu parlamentarii care au acceptat ca în legea privind asigurarea egalităţii să rămână sintagma „orientare sexuală”.

Citeşte şi Mesaj şocant la Chişinău: Moarte canibalilor români

După ce noi, de două ori în Parlament am înaintat propunerea de a modifica această lege nenorocită, pe aşa-numita nediscriminare, ne-am propus de schimbat, într-un singur alineat, de exclus cuvintele „orientare sexuală”. Trebuie de fapt să fie interzisă prezenţa lor în lăcaşele sfinte„, a declarat liderul comunist, Vladimir Voronin.