Politicienii petrec Crăciunul în familie. Victor Ponta a postat de Crăciun prima fotografie cu fetiţa adoptată

Fostul premier și Daciana Sârbu au adoptat anul acesta o fetiță de 6 ani dintr-un centru de plasament, dar multă vreme au ţinut vestea departe de presă. Fetiţa adoptată a primit numele Maria şi s-a împrietenit imediat cu sora sa mai mare, Irina.

25 dec. 2020, 13:01
Politicienii petrec Crăciunul în familie. Victor Ponta a postat de Crăciun prima fotografie cu fetiţa adoptată

Politicienii români petrec sărbătoarea Crăciunului în sânul familiei, iar Victor Ponta şi Rareş Bogdan sunt doi dintre oamenii politici cei mai vizibili pe reţelele sociale, astfel că au postat imagini festive cu această ocazie specială.

Victor Ponta a dezvăluit pe 8 decembrie, la emisiunea prezentată de Denise Rifai, că el şi soţia sa, Daciana, au adoptat un copil, spunând că acum are trei copii, nu doi.

S-a aflat astfel unul dintre motivele pentru care Victor Ponta a părut destul de relaxat după eşecul din alegerile parlamentare, când partidul pe care îl prezidează, Pro România, nu a atins pragul electoral de 5%, astfel că atât Ponta, cât şi un alt binecunoscut fost premier, Călin Popescu Tăriceanu, au rămas în afara viitorului parlament.

Victor Ponta si familia

„Multumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost alaturi in acest proiect .

Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevarati, noi proiecte si noi provocari!
Numai bine prietenilor – numai bine tuturor celorlalti!
NEVER GIVE UP !”, este mesajul publicat de Ponta, pe pagina sa de Facebook, chiar în noaptea de 6 spre 7 decembrie.

Fostul premier a postat în Ajunul Crăciunului o fotografie cu familia lărgită şi cu un mesaj simplu pentru toţi românii: „Sărbători fericite!”.

 

Politicienii români petrec Crăciunul în familie

Rareş Bogdan petrece şi el Crăciunul acasă, liderul PNL postând pe Facebook mai multe fotografii cu familia.

„Craciun Fericit! Bucurii și Sănătate tuturor. Doamne ajuta! Liniște in familie și pace in suflet. Iertare, dacă v-am greșit cu ceva. Numai bine!”, este mesajul lui Rareş Bogdan, care însoţeşte fotografiile superbe cu familia.

Rareş Bogdan a fost la un moment dat, în timpul negocierilor pentru noul guvern, propus pentru funcţia de Ministru de Interne, dar a declarat că vrea să-şi ducă la capăt mandatul de europarlamentar, astfel încât se bucură de orice moment petrecut alături de familie.

Klaus Iohannis petrece Sărbătorile de iarnă la Sibiu. După ce noul Guvern Cîţu a fost învestit, iată că şi şeful statului a luat vacanţă şi a plecat acasă la Sibiu pentru a petrece Crăciunul alături de soţia sa Carmen.

Şeful statului a ajuns încă de ieri la Sibiu. Ca de obicei, Klaus Iohannis a participa la slujba de Crăciun alături de prima doamnă, Carmen Iohannis.

Chiar dacă este soţia preşedintelui, Carmen Iohannis nu a renunţat la catedră, fiind profesor de limba engleză la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” din Sibiu.

Citeşte şi: Alertă meteo. Ninsori şi viscol după Crăciun