Politicienii români, mari amatori de vacanţe exotice. În ce locuri de vis au ales să plece parlamentarii FOTO

Politicienii români au ales, în această vară, locuri exotice pentru a-şi petrece vacanţa. În timp ce deputatul Tudor Ciuhodaru a mers în Vietnam pentru a sărbători 26 de ani de căsnicie, Valeriu Zgonea a petrecut în Turcia săptămâna de miere. Proaspăt căsătorit, şeful Camerei Deputaţilor a plecat imediat după nuntă în Bodrum, într-un complex all-inclusive de patru stele.  

26 iul. 2015, 18:51

Steliana Vasilica Miron, parlamentar de Suceava, şi-a petrecut vacanţa într-un loc de vis: Indonezia. Liberala adoră să facă plajă, aşa că s-a bucurat enorm atunci când soţul ei i-a făcut cadou o vacanţă în această ţară.

„Am stat 10 zile, 11 nopţi, a fost ceva foarte frumos, exotic, plaja minunată, am vizitat insula, am fost la un parc de păsări, de animale, am văzut viaţa lor de noapte”, s-a confesat Vasilica Miron.

Cu această ocazie, senatoarea Vasilica Miron a băut cea mai scumpă cafea din lume, obţinută din excremente de pisică indoneziană.

Vacanţa a costat-o destul de scump deşi a cumpărat sejurul la ofertă. Pentru că e mers la sfârşitul lunii iunie, ea a plătit pentru vacanţă în jur de 3.000 de euro.

Şi deputatul UNPR, Tudor Ciuhodaru şi-a făcut cadou o vacanţă de neuitat. Şi-a luat concediu în luna mai ca să sărbătorească 26 de ani de căsnicie şi, împreună cu soţia, a ales să plece în Vietnam.

Demnitarul a experimentat tot ce se putea, iar ca mărturie stau zeci de fotografii postate pe pagina sa de Facebook. Acesta s-a plimbat prin junglă, s-a fotografiat cu şerpi în jurul gâtului, a mers cu barca pe fluviul Mekong şi a mâncat gândaci, socotiţi o delicatesă în Vietnam.

La polul opus, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a ales Turcia pentru săptămâna de miere, scrie Antena 3. Proaspăt căsătorit, Zgonea a plecat imediat după nuntă în Bodrum, într-un complex all-inclusive de doar patru stele. 

Zgonea nu a postat nicio fotografie din săptămâna de miere, dar pe pagina de Facebook i-a făcut o declaraţie de dragoste, noii sale soţii, Laura Bumbu.

„Vă doresc tuturor să simţiţi fericirea şi împlinirea pe care doar dragostea le poate aduce. Eu sunt norocos pentru că am întâlnit o persoană minunată, care m-a învăţat că în viaţă te poţi îndrăgosti de mai multe ori, dar cu adevărat poţi iubi o singură dată! Laura, îţi mulţumesc! Te iubesc!” a scris Valeriu Zgonea.