Politicienii se amuză. Stand-up comedy cu Crin Antonescu şi Liviu Dragnea, pe aeroportul din Cluj

Veniţi la o conferinţă de presă la Cluj Napoca, Crin Antonescu şi Liviu Dragnea au fost protagoniştii unui moment extrem de amuzant, pe pista aeroportului. Cei doi oficiali nu s-au putut face auziţi de către ziarişti din cauza zgomotului făcut de turbina unui avion.

26 oct. 2013, 15:59
Politicienii se amuză. Stand-up comedy cu Crin Antonescu şi Liviu Dragnea, pe aeroportul din Cluj

Crin Antonescu şi Liviu Dragnea s-au distrat la maximum pe tema situaţiei create pe pista aeroportului din Cluj Napoca, ba Antonescu chiar i-a recomandat lui Liviu Dragnea să facă poze şi să plece, ei neputându-se face auziţi de către ziarişti, din cauza zgomotului făcut de avion. Cei doi nu au realizat însă că microfoanele au înregistrat totuşi conversaţia lor.

Amuzat, Crin Antonescu i-a recomandat lui Liviu Dragnea să se mulţumească să facă cu mâna, în timp ce vicepreşedintele PSD a început să se întrebe cine a fost cu ideea de a organiza conferinţa pe pista aeroportului. Ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, a intrat şi ea în joc, spunând că TAROM-ul îi sabotează.

Plecarea avionului a fost doar alt prilej de râsete, iar Liviu Dragnea a comentat ironic: „În primul rând vreau să mulţumesc public organizatorilor, pentru condiţiile senzaţionale„.

Citeşte şi Liviu Dragnea: Avem trei miniştri pe care i-aş remania