Poliţist, complice într-o înşelătorie de tip „Accidentul”. El trebuia să colecteze banii de la victime

Un poliţist botoşănean a căzut în capcana escrocilor care acţionează prin metoda "Accidentul". Nu a fost el direct înşelat, el a fost implicat fără voia lui în escrocherie.

21 mai 2014, 08:21
Poliţist, complice într-o înşelătorie de tip „Accidentul”. El trebuia să colecteze banii de la victime

Fost ofiţer în cadrul Biroului de Ordine Publică, în prezent taximetrist, Gheorghe M. a realizat ţeapa abia când a fost înconjurat de foştii colegi, scrie monitorulbt.ro. Totul s-a întâmplat zilele trecute, când escrocii au sunat-o pe o bătrână de 81 de ani, din satul Plopenii Mici (Ungureni) încercând să o păcălească cu un accident fictiv în care ar fi fost implicat un fiul de-al ei.

Citeşte şi Metoda accidentul, REINVENTATĂ. Vezi cum procedează acum escrocii

Rudele acesteia au realizat, însă, ce se întâmplă şi au anunţat poliţia. Între timp, crezând că va pune mâna pe bani, escrocul a sunat la o companie de taxi pentru a trimite o maşină să preia banii. Comanda a fost preluată de fostul căpitan Gheorghe M., care nu a realizat ce se întâmplă.

Citeşte şi Doi deţinuţi din Penitenciarul Galaţi, cercetaţi pentru înşelăciuni prin metoda ACCIDENTUL

Aşa se face că, ajuns la destinaţie, acesta s-a văzut înconjurat de poliţiştii din Săveni, care credeau că au de a face cu un complice de-al ţeparului. Banii urmau să fie ajungă prin serviciile de transfer valori tocmai în Anglia, însă, deşi au continuat jocul cu escrocul de la telefon, anchetatorii nu au reuşit să-l identifice.