Poliţist ANCHETAT după ce a fost filmat în uniformă la o petrecere. Ce făcea omul legii VIDEO

Şeful postului de Poliţie din comună Gogoşu a fost filmat în timp ce cânta muzică populară la un majorat, fiind îmbrăcat în uniforma de serviciu. Serviciul de control intern al Poliţiei Judeţene Mehedinţi a demarat o anchetă.

26 mai 2015, 18:06
Poliţist ANCHETAT după ce a fost filmat în uniformă la o petrecere. Ce făcea omul legii VIDEO

Ilie Gheorghe este cercetat de Serviciul de control intern al Poliţiei Judeţene Mehedinţi după ce a fost filmat de un localnic în timp ce cânta o melodie de muzică populară la o petrecere, informează Mediafax.

Potrivit unor localnici din comuna Gogoşu, imaginile cu şeful Postului de Poliţie au fost filmate la o petrecere de majorat a unui tânăr din localitate, organizată în incinta Căminului Cultural. În imagini, poliţistul stă mai întâi la masă şi mănâncă împreună cu un alt coleg de la Postul de Poliţie pe care îl conduce. Ulterior, agentul şef adjunct Ilie Gheorghe ia microfonul şi cântă o melodie din folclorul mehedinţean.

Imaginile au fost făcute publice de către cel care le-a filmat, iar superiorii agentului au început o anchetă pentru a stabili dacă poliţistul se afla în timpul orelor de program şi cum a ajuns la petrecere în uniforma de serviciu.