Poliţist bătut cu bestialitate şi abandonat în stradă. Agentul este în comă la spital

Incident extrem la Drobeta-Turnu Severin. Un poliţist a fost snopit în bătaie de mai mulţi scandalagii şi abandonat pe stradă. Bărbatul este în comă la spital. Agentul intervenise împreună cu un coleg să aplaneze un conflict. Patru dintre scandalagii, printre care şi bătăuşul, au fost prinşi de poliţişti.

02 feb. 2016, 07:09
Poliţist bătut cu bestialitate şi abandonat în stradă. Agentul este în comă la spital

Poliţistul de la locală a fost trimis împreună cu un coleg să aplaneze un scandal izbucnit între mai mulţi indivizi în faţa unui bar din Drobeta-Turnu Severin. Când au ajuns acolo, câţiva scandalagii au fugit, iar unul dintre agenţi s-a luat după ei. Celălalt poliţist a rămas pe loc şi a fost atacat imediat.

„A fost lovit de către o persoană care încă nu se cunoaşte până în prezent şi se află la spital. Au plecat de la faţa locului cu o maşină înmatriculată în alte state”, a declarat Ştefăniţă Ştefănescu, şef serviciu Ordine Publică Mehedinţi.

Colegul său l-a găsit pe agent căzut în stradă.

Atacatorii au fugit, dar după doar câteva ore, bărbatul care l-a lovit pe agent a fost prins. El este un tânăr de 26 de ani din Drobeta-Turnu Severin. Poliţistul a fost dus cu salvarea la spital, iar după ce a fost stabilizat, a fost transportat la Craiova. El este acum în comă indusă.

Agentul de 58 de ani lucrează în poliţie de 14 ani şi este un model pentru colegii săi.