Poliţist bătut şi tâlhărit de un fost puşcăriaş. „Băieţică” a fost reţinut

Un poliţist local a fost tâlhărit în noaptea de marți spre miercuri. El a fost bătut de un tânăr, care a ieșit din pușcărie de aproximativ o lună. Suspectul a fost arestat pentru 30 de zile.

31 iul. 2014, 11:33
Poliţist bătut şi tâlhărit de un fost puşcăriaş. „Băieţică” a fost reţinut

Proaspăt ieșit din pușcărie, Florin Costinel C., zis „Băiețică”, în vârstă de 26 de ani, a comis-o din nou, scrie monitorulvn.ro. A bătut un polițist local și i-a luat o sumă de bani, care i-a căzut din buzunar acestuia în timpul altercației.

Citeşte şi Un poliţist din Vaslui, în atenţia ANI. Agentul nu poate justifica 40.000 euro

Tâlhăria a avut loc în Focşani, în noaptea de marți spre miercuri, puțin după ora 2.00, poliția fiind sesizată la ora 2.30. Din anchetă a rezultat că polițistul local se afla în zona fostului Tribunal, împreună cu alte persoane în momentul în care Florin Costinel, s-a îndreptat către acestea și le-ar fi cerut o țigară, după cum au stabilit oamenii legii. Polițistul local și persoanele cu care se afla ar fi refuzat să-i dea țigara tânărului, care era și băut, moment în care a izbucnit scandalul.

Citeşte şi Omul-Păianjen a devenit AGRESIV. A LOVIT un POLIŢIST cu pumnul în faţă

Din anchetă a rezultat că Florin Costinel l-ar fi cunoscut pe polițistul local, Daniel Cezar P., de 44 de ani. Supărat că nu a primit ce a cerut, tânărul liberat condiționat a început să-l lovească pe bărbatul de 44 de ani. În timpul altercației, polițistului i-ar fi căzut din buzunar suma de 13 lei, iar tânărul și-a însușit banii, după cum au stabilit anchetatorii.