Poliţist fals, reţinut în trafic

Un fals polițist din Neamț a fost reținut după ce a fost surprins dirijând circulația. Bărbatul de 54 de ani s-a îmbrăcat în haine de agent şi a ieşit în stradă. Şoferii au observat comportamentul bizar al omului şi au sunat la 112.

10 iun. 2018, 16:17
Poliţist fals, reţinut în trafic

Un bărbat de 54 de ani, îmbrăcat în uniformă de polițist (dar fară să aibă vreo legatură Inspectoratul de Poliție) a fost găsit, în trafic, dirijind circulația. Totul s-a întâmplat sâmbătă seara, 9 iunie, pe un drum județean din localitatea Izvoare.

Se pare că un șofer a observat comportamentul dubios al individului și faptul că era sub influența alcoolului și a sunat la „112″. Adevărații polițiști l-au găsit și l-au condus la secție, la sediul Poliţiei municipiului Piatra-Neamț. După ce l-au amprentat și fotografiat, l-au dus și la psihiatrie, pentru a vedea dacă are probleme medicale. Polițiștii fac acum cercetări pentru a descoperi de unde a făcut rost de uniformă.

Potrivit stiri-neamt.ro, se pare că individul este recidivist (închis pentru niște furturi în urmă cu vreo 10 ani). Pentru fapta de ieri riscă o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 1 și 3 ani.