Poliţist în „misiune” la păcănele. Un agent a fost filmat în timp ce se juca la aparate VIDEO

Un poliţist din Craiova a fost surprins într-o sală de jocuri de noroc din Craiova şi filmat în timp ce se juca la păcănele. El a fost identificat, iar şefii săi au deschis o anchetă pentru a afla dacă se afla în timpul serviciului.

08 nov. 2013, 07:05
Poliţist în „misiune” la păcănele. Un agent a fost filmat în timp ce se juca la aparate VIDEO

Un agent de la Secţia 3 Poliţie Craiova, îmbrăcat în uniforma de serviciu, a fost filmat într-o sală de jocuri de noroc din Piaţa Valea Roşie.

El a fost filmat cu un telefon mobil, iar clipul a fost trimis redacţiei cotidianului Gazeta de Sud, însoţit de următorul text: „Acest film e făcut în cartierul Valea Roşie din Craiova, într-o sală de jocuri de lângă biserică, la ora 5.00 dimineaţa, iar acesta este un poliţist de la Secţia 3 Craiova. Era cu un coleg şi când am intrat noi, acesta a plecat, iar el a rămas să-şi continue jocul. În loc să-şi facă treaba, joacă la maşinuţe.

Poliţiştii de la Secţia nr. 3 Craiova se duc cam des în acest loc, noaptea, după ora 2.00 sau 3.00„.

Citeşte şi Nu o să ghiceşti SUMA: Poliţist FILMAT în timp ce FURA dintr-un bar după ce a pierdut toţi banii la PĂCĂNELE

Întrebaţi despre această situaţie, reprezentanţii IPJ Dolj au declarat că au demarat o anchetă, poliţistul a fost identificat şi urmează să se stabilească dacă acesta era în timpul serviciului în acel moment.