Poliţist înjunghiat la Eforie după o urmărire cu focuri de armă

Oamenii legii din stațiunea Eforie au fost sesizați, prin apel la 112, că un bărbat este recalcitrant și se manifestă violent, pe strada Margaretei. Când au vrut să-l legitimeze, acesta l-a înjunghiat pe agent.

26 ian. 2021, 23:12
Poliţist înjunghiat la Eforie după o urmărire cu focuri de armă

Poliţist înjunghiat la Eforie. UPDATE: agresorul a fost prins la o oră după incident, pe faleza din Eforie.

Un agent constănţean a fost înjunghiat, marţi seară, în Eforie, de un bărbat recalcitrant, care a refuzat să se legitimeze după ce se manifesta violent pe stradă, iar apoi a fugit. Poliţiştii au tras două focuri de avertisment, dar nu au reuşit să-l prindă deocamdată pe agresor.

La fața locului s-a deplasat o patrulă de la Poliția Eforie, cei doi polițiști au încercat să stea de vorbă cu bărbatul, nu a vrut să se legitimeze, oamenii legii au încercat să-l imobilizeze, moment în care individul a devenit violent, după care a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe unul din polițiști în zona abdominală pentru a-și asigura scăparea.

Colegii lui au mers în urmărirea bărbatului, au tras focuri de avertisment, în plan vertical. Agresorul, în vârstă de 42 de ani din Eforie, încă nu a fost prins, scrie Replica de Constanţa.

Tânărul polițist înjunghiat a fost transportat la spital. O ambulanţă chemată la locul incidentului l-a preluat pe poliţistul rănit şi l-a transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale. Acesta era conştient şi stabil în momentul când au sosit cadrele medicale.

În cauză se fac cercetări pentru stabilirea situației și pentru luarea măsurilor care se impun.

Mii de poliţişti primesc un nou spor. Ministrul de Interne: „Sindicatele ar trebui să comunice acest lucru”

Maramureş: 19 focuri de armă, trase pentru a opri un grup de contrabandişti de ţigări

Poliţiştii de frontieră dn Maramureş au tras 19 focuri de armă pentru a ori un grup de contrabandişti de ţigări. Şapte persoane sunt ceretate, iar 16.500 de pachete cu ţigări şi trei autovehicule au fost confiscate.

”Ieri, 25 ianuarie 2021, în jurul orei 21.15, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sarasău au observat două autoturisme de teren care staţionau pe un drum forestier, iar în momentul în care lucrătorii noştri s-au deplasat spre autovehicule cu intenţia de a-i legitima pe şoferi, acestea au demarat în trombă spre poliţiştii de frontieră cu intenţia de a-i lovi. În acel moment, lucrătorii noştri i-au somat să se oprească, dar observând că şoferii nu încetinesc au executat mai multe focuri de armă în plan vertical şi spre pneurile maşinilor de teren, conform prevederilor legale”, a transmis, marţi, Poliţia de frontieră.


loading...