Poliţist la un pas să fie decapitat de un bărbat. Agresorul fusese surprins beat şi fără carnet la volan

Scene de teroare într-o localitate din Buzău. Un poliţist a fost la un pas să fie decapitat de o bărbat. Depistat în trafic şi băut, şi fără permis, bărbatul l-a atacat cu o coasă pe poliţist. A fost salvat de colegul lui, care a tras mai multe focuri. Agresorul a fugit şi este căutat de jandarmi şi poliţişti.

01 mai 2015, 06:12
Poliţist la un pas să fie decapitat de un bărbat. Agresorul fusese surprins beat şi fără carnet la volan

Poliţistul se afla în timpul servicului şi făcea un control de rutină în localitatea Smeeni, informează România TV. Aşa l-a depsitat pe un localnic care mergea haotic cu maşina. L-a oprit şi a costatat că era băut. Mai mult, avea permisul suspendat. Când i-a cerut socoteală, şoferul a demarat în trombă.

Citeşte şi SCANDAL MONSTRU într-o piaţă din BAIA MARE. Un poliţist a fost lovit intenţionat cu maşina de un bărbat VIDEO

Poliţiştii l-au găsit acasă, însă omul îi aştepta înarmat cu o coasă. Băut bine, bărbatul a sărit la un dintre agenţi şi a fost pe punctul să-l decapiteze. Focurile de armă ale celui de-al doilea poliţist l-au speriat, iar agresorul a luat-o la fugă.

Citeşte şi O tânără a încercat să înşele un fost poliţist prin METODA ACCIDENTUL

Oamenii legii au cerut ajutor jandarmeriei şi au început căutările. În localitate, la stâne chiar şi în cimitir. Bărbatul este recidivist şi cunoscut ca fiind agresiv. Localnicii se tem de el şi nu vor să vorbească. Agresorul a mai fost închis pentur tâlhărie. Când va fi prins el va răspunde pentru infracţiunile comise: conducerea unei maşini fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice şi ultraj.