Polițist lovit de o șoferiță lângă București! Bărbatul, transportat de urgență la spital

O șoferiță neatentă a accidentat un polițist care se afla în timpul programului. Bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul Elias din Capitală.

02 apr. 2021, 17:34
Polițist lovit de o șoferiță lângă București! Bărbatul, transportat de urgență la spital

Polițist lovit de o șoferiță lângă București! Bărbatul se afla în timpul programului, în momentul în care a fost accidentat de o șoferiță. Femeia cu pricina a declarat că accidentul s-a produs din cauza unui moment de neatenție. Incidentul s-a produs într-o intersecție din Voluntari, județul Ilfov.

Polițist lovit de o șoferiță lângă București!  Bărbatul verifica autoturismele în momentul în care a fost lovit de o mașină. Polițistul a fost transportat de urgență la Spitalul Elias din Capitală pentru mai multe investigații. În acest caz s-a deschis o anchetă, oamenii legii vor face verificări la fața locului. Șoferița în cauză s-a ales cu dosar penal, conform Romania TV.

Citește și: Monica Pop, Adina Alberts şi zeci de medici, scrisoare deschisă pentru autorităţi. „Încetaţi cu obligativitatea purtării măştilor şi cu interdicţiile de circulaţie”

Poliţist înjunghiat într-o secţie din Capitală. Atacatorul a făcut înainte un Live pe Facebook

Un poliţist a fost înjunghiat cu un cuţit într-o secţie din Capitală. Agentul a fost transportat de urgenţă la spital, iar agresorul său a fost reţinut. Agresorul, un tânăr de 28 de ani, din judeţul Ilfov, a fost reţinut pentru 24 de ore de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 şi va fi dus în faţa unui judecător cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunii de ultraj.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri, în curtea Secţiei 9 de Poliţie. Poliţistul a fost transportat la spital, pentru a primi îngrijiri medicale. Tânărul de 28 de ani a făcut un Live pe Facebook în timp ce mergea cu cuțitul spre secţia de Poliţie. Filmuleţul postat de acesta este unul scurt.  „Poliția moare, stați să vedeți.”, a scris acesta în descrierea filmării.

Citește și: Restricţii ridicate în acest weekend. Circulaţia permisă între 20.00 şi 2.00 noaptea. Care sunt condiţiile