Poliţist mort în accident după ce a rămas fără permis din cauza vitezei excesive. Vezi cu cât a fost prins circulând

Un tânăr din Gorj mai avea doar câţiva kilometri până acasă, când a fost oprit de un echipaj cu radar. Gonea cu 119 km/h în localitate şi a rămas fără permis. După ce a fost amendat, poliţistul a demarat în trombă, iar pe drum s-a răsturnat cu maşina.

23 apr. 2016, 08:20
Poliţist mort în accident după ce a rămas fără permis din cauza vitezei excesive. Vezi cu cât a fost prins circulând

Un poliţist în vârstă de 32 de ani de la Serviciul de Investigare a Fraudelor Economice din cadrul IPJ Gorj a murit, vineri noapte, după ce s-a răsturnat cu mașina pe marginea drumului în Drăgutești, în așa numita curbă a morții.

Potrivit anchetatorilor, Claudiu Dochian se întorcea de la Rovinari și se grăbea către casă. Înainte cu câțiva kilometri de locul tragediei, Claudiu Dochian a fost oprit de colegii săi de la Poliția Rutieră și a fost sancționat căci circula cu viteză excesivă. Acesta le-a spus colegilor că se grăbea să ajungă acasă, pentru că era târziu și sâmbătă de dimineață trebuia să meargă la cimitir, la mormântul tatălui său.

Poliţiştii l-au lăsat fără permis. Din păcate, la scurt timp după ce a plecat de unde fusese sancționat, mașina pe care o conducea s-a răsturnat într-o curbă, iar polițistul nu a mai putut fi salvat. Potrivit gorj-domino.ro, tânărul mai avea puțin și ajungea acasă, căci familia sa locuiește în Drăguțești.

Citeşte şi: Urmărire ca-n filme. Un taximetrist băut a fugit de poliţişti şi a făcut accident VIDEO