Poliţist prins cu droguri în club

Un poliţist din judeţul Bihor a fost prins într-un club cu substanţe interzise asupra sa. Prafurile au fost găsite în timpul unei razii.

13 dec. 2017, 07:03
Poliţist prins cu droguri în club

Prafurile au fost găsite în timpul unei razii într-un club din Oradea, iar poliţistul cu pricina,  ajutorul şefului de Post din Sîntandrei, pretinde că e victima unei conspiraţii. Mascaţii au găsit în buzunarele colegului lor 5.000 de lei şi şi un plic mototolit în care erau mai multe pacheţele cu prafuri.

Poliţistul susţine că banii găsiţi asupra sa în timpul raziei erau „bani de consumaţie”, nicidecum proveniţi din vânzarea unor substanţe ilicite, precum cele pe care le avea în buzunar.

„Nu am avut asupra mea şi nu am deţinut niciodată acele substanţe”, se jură poliţistul, sugerând că, de fapt, ar fi victima unei înscenări, cineva „plantându-i” plicul în haină într-un moment de neatenţie „Vă daţi seama, în mediul în care lucrez eu ne facem şi duşmani. Sîntandreiul e mare, nu toţi ne vor binele”, susţine agentul, potrivit ebihoreanu.ro.

Nu este prima oară când poliţistul are probleme cu legea. În 2006 a fost cât pe ce să fie destituit din Poliţie după ce, beat fiind la volan, a fugit de un echipaj al Serviciului Rutier. Sancţiunea de destituire a fost dispusă de Consiliul de Disciplină al IPJ Bihor, dar a fost contestată de agent la conducerea Inspectoratului General de Poliţie unde, în final, a fost schimbată cu o alta, mai blândă, necomunicată public.

Citeşte şi Noi detalii despre starea de sănătate a poliţistului spintecat cu sabia: este paralizat şi ar putea rămâne orb