Poliţist prins la furat într-un magazin de bricolaj. Era îmbrăcat în uniformă

Un poliţist îmbrăcat în uniformă a fost prins la furat într-un magazin de bricolaj, din Cluj Napoca. Acesta a încercat să ascundă sub caschetă un compresor. A fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie arestat preventiv.

06 apr. 2022, 16:35
Poliţist prins la furat într-un magazin de bricolaj. Era îmbrăcat în uniformă

Poliţist prins la furat într-un magazin de bricolaj. S-a întâmplat în Cluj-Napoca. Brăbatul era îmbrăcat în uniformă în momentul în care a încercat să fure un compresor.

Poliţist prins la furat într-un magazin de bricolaj

Bărbatul a fost surprins pe camerele de supraveghere în timp ce încerca să ascundă sub caschetă un compresor. Agenţii de securitate ai magazinului l-au imobilizat în timp ce poliţistul încerca să iasă pe uşă., potrivit ziarulunirea.ro. 

Citeşte şi Un român din Italia a găsit un telefon pe care l-a înapoiat proprietarului, dar riscă să ajungă la închisoare. Motivul uluitor pentru care e acuzat de furt

Imediat, la faţa locului au ajuns şi colegii bărbatului, care l-au reţinut pentru 24 de ore.

Se pare că hoţul lucrează în cadrul Secţiei 4 de Poliţie, din Cluj-Napoca. Potrivit primelor informaţii, bărbatul nu se află la prima abatere. În urmă cu doi ani, acesta a fost prins în timp ce fura două flexuri dintr-un alt magazin de bricolaj.

Se pare că nu lipsa banilor l-ar fi determinat pe bărbat să fure din magazine, deoarece acesta avea un salariu de 4.000 de lei şi deţine mai multe apartamente în Cluj. Apropiaţii agentului de poliţie cred că ar fi vorba despre o problemă medicală.

Poliţistul va fi prezentat acum magistraţilor din Cluj-Napoca cu propunerea de arestare preventivă.

Citeşte şi 42 de percheziţii domiciliare, în judeţul Olt, la persoane bănuite de evaziune fiscală, furt şi tăinuire