Poliţistă moartă în concediu, în Germania. Doi copii au rămas orfani

Sfârșit cumplit pentru o polițistă din Botoșani. Femeia de 48 de ani a murit în urma unui infarct, în timp ce se afla în concediu în Germania. Polițista era mama a doi copii.

17 feb. 2019, 14:19
Poliţistă moartă în concediu, în Germania. Doi copii au rămas orfani

Cristina Rotaru, comisar la Inspectoratul de Poliție Botoșani, se afla în ultimele zile de vacanţă în Germania. La un moment dat, când se afla în maşină, i s-a făcut rău şi a oprit într-o parcare. Cristina suferise un infarct.

Ajunși la fața locului, medicii au transportat-o de urgență la cel mai apropiat spital, unde au încercat să o readucă la viață. În ciuda tuturor eforturilor, după câteva zeci de minute a fost constatat decesul poliţistei.

Anul trecut, Cristina Rotaru a fost promovată în gradul de comisar. Colegii, care au doar cuvinte de laudă despre ea, nu știau să fi avut probleme cardiace, scrie botosaneanul.ro.

Ofițerul nu ar mai fi avut de stat decât o singură zi în Germania și tocmai se pregătea de revenirea în România, care ar fi trebuit să aibă loc duminică.

Cristina Rotaru era mama a doi copii, o fată care învață la un liceu din Botoșani și un băiat care și-a terminat studiile.