Poliţişti ameninţaţi cu furca de un bărbat din Vrancea. Oamenii legii au tras focuri de armă VIDEO

Un vrâncean a vrut să-şi înece amarul în băutură, dar l-a vărsat pe doi poliţişti. Necăjit pe viaţă, omul a ameninţat că îşi omoară familia şi îşi dă foc la casă, informează România TV. Oamenii legii au venit să-l potolească, dar bărbatul a sărit cu o furcă la cei doi agenţi. Vrânceanului i-a venit mintea la loc abia după ce poliţiştii au tras nişte focuri de avertisment.

12 aug. 2013, 14:22
Poliţişti ameninţaţi cu furca de un bărbat din Vrancea. Oamenii legii au tras focuri de armă VIDEO

Omul dă vina pe alcool, dar recunoaşte că a greşit.

„Din cauza băuturii şi-atât. Ce să fac. N-a fost nimic plănuit, intenţionat, aşa a fost să se întâmple pe moment”, a spus agresorul.

Vecinii îl ştiu om potolit, cu familie. Dar şi ei admit că alcoolul îi fură mintea. Supărarea pe viaţă i-a venit după o băută zdravănă. A ameninţat că-şi omoară familia şi că dă foc gospodăriei. Speriaţi, vecinii au chemat poliţia. Dar omul s-a enervat şi mai tare şi a sărit la agenţi cu o furcă. Cum vrânceanul nu a vrut să renunţe la scandal, poliţiştii au tras trei focuri de armă.

„Colegii mei au recurs la folosirea armamentului din dotare după care bărbatul a fost imobilizat şi condus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea”, a declarat Bogdan Toader, purtător de cuvânt IPJ Vrancea.

Deşi este recidivist şi a atacat doi poliţişti cu furca, instanţa a considerat că bărbatul nu prezintă pericol social aşa că nu l-a arestat, ci i-a dat doar interdicţia de a părăsi localitatea.

Bărbatul a stat mai mulţi ani în închisoare, pentru violenţă. Ultima dată a fost eliberat înainte de termen, anul trecut.

Citeşte şi Un şantajist din Sibiu, urmărit cu focuri de armă, din cauza unui amantlâc