Poliţişti bătuţi de prietenii unui şofer prins băut la volan

Scene de teroare în Târgovişte. Doi poliţişti au fost bătuţi de prietenii unui şofer prins băut la volan. Unul dintre agenţi are piciorul în ghips, iar altul are o lovitură la mână.

15 mai 2016, 05:49
Poliţişti bătuţi de prietenii unui şofer prins băut la volan

Scandal monstru în comuna dâmboviţeană Finta. Doi poliţişti au fost luaţi la bătaie de prietenii unui şofer prins băut la volan. Cum a auzit că bărbatul riscă dosar penal, cei doi au sărit la bătaie pe agenţi.

Totul s-a întâmplat în localitatea Gheboaia. Agenţii se aflau în timpul serviciului, când, la un moment dat, a fost oprit în trafic un şofer care avea o alcoolemie de 0,54 ml alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto se afla în maşină cu încă doi prieteni. Aceştia, când au văzut ce s-a înâmplat, au început cu ameninţările la adresa poliţiştilor, iar scandalul a degenerat.

Unul dintre poliţişti, mai în vârstă, s-a ales lovituri serioase la un picior şi va avea nevoie de ghips. Celălalt, s-a ales cu o lovitură la un deget. Cazul este anchetat acum de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, fiind vorba de un dosar de ultraj. Pe de altă parte, şoferul prins băut va rămâne fără permis de conducere.


loading...