Poliţişti de la Brigada Rutieră, saltaţi de mascaţi. Sunt acuzaţi că luau mită de la şoferi

Poliţişti de la Direcția Generală Anticorupție au descins joi dimineaţă la Brigada Rutieră, de unde sunt săltaţi şi duşi la audieri mai mulţi agenţi. Descinderile au loc într-un dosar în care se fac cercetări pentru luare de mită.

25 nov. 2021, 09:39
Poliţişti de la Brigada Rutieră, saltaţi de mascaţi. Sunt acuzaţi că luau mită de la şoferi

36 de percheziții au loc, joi dimineață, într-o amplă anchetă în care zeci de polițiști de la Brigada de Poliție Rutieră București sunt suspectați că ar fi luat mită de la şoferi pentru a trece cu vederea anumite fapte din trafic.

Citeşte şi: Lidia Buble, trimisă în judecată pentru dare de mită. Vedeta a încercat să le dea bani polițiștilor pentru a scăpa de etilotest!

Este vorba despre 19 agenţi de la Rutieră care sunt duşi la audieri, potrivit România TV.

Perchezițiile au loc la sediul Brigăzii de Poliție Rutieră București, dar și la domiciliul unor polițiști.

Potrivit G4media.ro, una dintre percheziții are loc la sediul Poliției Locale Sector 1. Informaţia a fost ulterior confirmată de primarul Sectorului 1.

„În această dimineață, au fost percheziții ale ofițerilor Direcției Generale Anticorupție la Secția de Poliție Locală din cartierul Pajura într-un dosar care vizează fapte de corupție. Am dat ordin să se pună la dispoziția organelor de anchetă toate documentele solicitate și am cerut polițiștilor locali să colaboreze cu ofițerii DGA pentru aflarea în cel mai scurt timp a adevărului”, a transmis Clotilde Armand pe Facebook.

Citeşte şi: Percheziţii DIICOT la Rompetrol Rafinare într-un dosar privind fals în înscrisuri şi înşelăciune