VIDEO Polițiști din Orăștie, filmaţi în timp ce se luptă să bage în mașină un bărbat. Ei îl bagă pe o uşă, el iese pe alta

Poliția Municipiului Orăştie face verificări pentru a stabili identitatea unor persoane care au adresat înjurii unor poliţişti care au intervenit duminică pentru ridicarea unui bărbat care a sunat nejustificat la 112 şi care potrivit unor surse şi-ar fi agresat soţia. Martorii au filmat întreaga scenă cu agenţii care s-au chinuit muinute în şir să-l bage pe individ în maşină.

03 aug. 2022, 15:44
VIDEO Polițiști din Orăștie, filmaţi în timp ce se luptă să bage în mașină un bărbat. Ei îl bagă pe o uşă, el iese pe alta

Mai mulţi poliţişti din Orăştie au ajuns subiect de glume pe internet după ce au fost filmaţi în timp ce s-au chinuit minute bune să bage în autospeciala Poliţiei un individ care sunase nejustificat, de mai multe ori la numărul unic de urgenţă 112.

Mai mulţi martori au filmat întreaga acțiune a poliţiştilor şi au postat imaginile pe rețelele de socializare.

Potrivit Antena 3, politiştii spun că bărbatul de 49 de ani a apelat fără temei numărul de urgenţe 112 şi a chemat poliția în teren de două ori. Pentru gestul său, bărbatul s-a ales cu două amenzi, 1.000 de lei pentru apelare abuzivă la 112 și 200 de lei pentru tulburarea liniștii publice.