Poliţişti înarmaţi au intrat peste Elina Svitolina în camera de hotel. „Aveau armele îndreptate spre noi, strigând: Mâinile sus!”

Momente de groază pentru Elina Svitolina şi Gael Monfils la Indian Wells. Aflaţi împreună în camera de hotel a ucrainencei, cei doi au fost evacuaţi după ce poliţiştii au fost alertaţi de o posibilă împuşcătură auzită în stabilimentul din California.

15 mart. 2019, 16:51

Patru poliţişti au intrat în camera în care se aflau Elina Svitolina şi Gael Monfils, care, împreună cu restul clienţilor, au fost nevoiţi să părăsească hotelul pentru ca oamenii legii să investigheze cazul. Poliţiştii nu au găsit însă nicio dovadă a vreunei împuşcături după ce au căutat în fiecare cameră a hotelului.

Elina Svitolina s-a amuzat ulterior pe pagina de Twitter pe seama incidentului. „Feţele noastre când patru poliţişti au intrat în camera noastră, cu pistoalele îndreptate înspre noi strigând „Mâinile sus!”„, a postat Svitolina, care în această noapte joacă în semifinale la Indian Wells, contra Biancăi Andreescu.