Poliţişti şi jandarmi ameninţaţi cu toporul. Agresorul a fost reţinut pentru ultraj

Un bărbat din Ploieşti a vrut să ucidă un poliţist care îl amendase în trecut, apoi a ameninţat mai mulţi jandarmi şi agenţi cu toporul. El a fost reţinut pentru ultraj, după o noapte întreagă de audieri.

08 aug. 2018, 09:07
Poliţişti şi jandarmi ameninţaţi cu toporul. Agresorul a fost reţinut pentru ultraj

În urmă cu aproximativ o lună, bărbatul în vârstă de 37 de ani l-a văzut pe polițistul care îl amendase în trecut și l-ar fi amenințat că îl omoară. Poliția s-a sesizat și a deschis un dosar penal pentru ultraj.

În ultimele zile bărbatul a sunat în repetate rânduri la Secția 2, întrebând când este polițistul de serviciu. Mai mult decât atât, se pare că l-a urmărit prin oraș cu scopul de a-l ataca. Marți 7 august bărbatul a ieșit pe stradă înarmat cu un cuțit și cu un topor și a plecat în căutarea locuinței polițistului respectiv, potrivit ziarulincomod.ro.

Mai multe echipaje de Poliție și Jandarmerie s-au deplasat la fața locului, dar bărbatul s-a baricadat pe scara blocului, apoi s-a poziționat în ușa apartamentului, înjurând și amenințând cu toporul polițiștii și jandarmii care încercau să îl liniștească.

După mai multe minute de negocieri, timp în care bărbatul îndemna jandarmii să tragă cu armamentul din dotare, s-a reușit imobilizarea sa și a fost condus la audieri.


loading...