Poliţiştii acuzaţi că au ascuns un accident vor să facă plângere împotriva procurorului de caz

Răsturnare de situaţie în cazul celor opt poliţişti acuzaţi că au muşamalizat accidentul produs de un coleg. Marius Maghiari, cel care a lovit o femeie pe trecerea de pietoni, va face plângere împotriva procurorului care a instrumentat dosarul. Poliţistul este susţinut de colegii săi, pe motiv că anchetatorul a fost cel care a căutat-o pe victima care, iniţial, a vrut să ajungă la o înţelegere, informează România TV.

03 aug. 2015, 09:49
Poliţiştii acuzaţi că au ascuns un accident vor să facă plângere împotriva procurorului de caz

Plângerea ar urma să fie depusă la Consiliul Superior al Magistraturii împotriva procurorului pe care poliţiştii îl acuză de abuz. Marius Maghiari susţine că iniţial s-a înţeles cu victima, femeia pe care o lovise pe trecerea de pietoni, astfel încât să meargă la un mediator, stabilind să îi dea şi o sumă de bani. S-a vehiculat, astfel, suma de 15.000 de euro.

Cei care vor să facă plângere la CSM împotriva procurorului susţin că, la un moment dat, acesta ar fi intervenit şi ar fi chemat-o pe femeie la audieri şi a convins-o să nu mai ajungă la acea înţelegere amiabilă şi să depună plângere penală împotriva poliţistului.

Citeşte şi Adjunctul Brigăzii Rutiere Bucureşti şi alţi şapte poliţişti, cercetaţi în libertate