Poliţiştii au depistat în numai o săptămână peste 200 de persoane dispărute sau urmărite

Publicat: Sâmbătă, 21 Aprilie 2018 10:04 // Actualizat: Sâmbătă, 21 Aprilie 2018 10:09 // Sursa: romaniatv.net

Poliţiştii au depistat, în această săptămână, 138 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 87 de minori, precum şi 94 de persoane urmărite în temeiul legii.

Dintre acestea, 66 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 10 aveau mandate de arestare preventivă, 13 persoane erau urmărite în baza unui mandat european de arestare, 3 persoane aveau sentinţe de internare în unitaţi medicale de specialitate, o persoană era urmărită prin Biroul Naţional Interpol, iar o altă persoană evadase dintr-un punct de lucru al unui penitenciar.

Astfel, un bărbat, de 34 de ani, din localitatea Săcel, judeţul Maramureş, care se sustrăgea arestării preventive pentru comiterea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, omor, tentativă la omor calificat şi tâlhărie calificată a fost depistat, în Bucureşti, în 19 aprilie, de poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi a fost încarcerat în Penitenciarul Rahova, informează news.ro.

Poliţiştii din Tulcea au depistat, în 18 aprilie, în localitatea Rachelu, un bărbat, de 36 de ani, din Luncaviţa, judeţul Tulcea, care se sustrăgea executării unei pedepse de 3 ani şi 6 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de viol. Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul Tulcea.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8744
RON
24 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H