Poliţiştii au fost ŞOCAŢI când l-au văzut: Gestul extrem la care a recurs un BĂRBAT ŞTIRB, după o ceartă

Un bărbat ştirb din Marea Britanie a fost arestat după ce şi-a muşcat vecinul de penis, după ce a ajuns să se certe cu el din cauza muzicii dată tare. Cu toate acestea, acuzatul nu îşi recunoaşte vina chiar dacă atunci când a fost arestat poliţiştii au descoperit că avea gura plină sânge.

17 sept. 2013, 06:52

La 41 de ani, Jason Martin mai are doar doi dinţi în gură. Chiar şi aşa, el a reuşit să îl muşte pe vecinul său, Richard Henderson, de penis, după o ceartă zdravănă. Cei doi bărbaţi s-au luat la ceartă după ce agresorul a primit un mesaj pe telefonul mobil de la iubita celui agresat prin care era rugat să reducă volumul muzicii din casă, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Pedeapsa primită de un BĂRBAT care nu a vrut să facă sex cu IUBITA lui: Nu o va uita toată VIAŢA

Victima a fost dusă de urgenţă la spital, având nevoie de mai multe copci, în timp ce Jason a fost găsit cu faţa plină de sânge. Agresorul nu şi-a recunoscut vina, declarând că el nu este „homosexual”.

Gândul de a băga penisul unui bărbat în gură nu este pentru mine. Nici într-un milion de ani nu aş face asta. Mai am doi dinţi în gură. Nu pot mânca nici un ou fiert. Nu sunt homosexual şi nu pun penisul unui bărbat în gură. Recunoasc că am prins testicuele, dar nu l-am lovit rău. L-am prins de corp, dar nu am ştiut de unde. Nu am realizat că era forba de penisul şi testiculele lui. Doar îmi luam bătaie şi m-am speriat„, a declarat agreasorul în apărare sa.

Citeşte şi Marea Britanie: Un bărbat gol şi-a tăiat PENISUL în plină stradă, cu un cuţit de bucătărie

În prezent, Martin îşi aşteaptă pedeapsa, după ce vecinul lui a depus plângere. Inedit este faptul că Martin a recunoscut că are şi o placă dentară acasă, dar o foloseşte doar la ocazii speciale.