Poliţiştii au fost UIMIŢI: Cum a reuşit un bărbat să conducă o maşină FĂRĂ VOLAN FOTO

Un bărbat din Australia a reuşit să surprindă poliţiştii care l-au oprit în timpul unui control, după ce aceştia au descoperit că autovehicului lui nu avea un volan. Cu toate acestea, şoferul conducea la o oră de vârf maşina, cu ajutorul unui cleşte.

24 iul. 2013, 12:58

Autorităţile australiene au tras pe dreapta un şofer de 38 de ani, după ce au observat că două dintre cauciucuri erau dezumflate. Cu toate acestea, nu mică le-a fost mirarea atunci când au descoperit că bărbatul controla maşina cu ajutorul unei chei blocate în locul în care ar fi trebuit să fie volanul, potrivit The Sun.

Citeşte şi Un bărbat a condus 20 de ani fără permis. Vezi cum a fost prins

Mai mult, ancheta a determinat faptul că tânărul se afla sub influenţa amfetaminelor şi a canabisului. El a fost arestat şi condamnat pentru conducerea sub influenţa unor substanţe interzise. Mai mult, la această acuzaţie s-a adăugat faptul că nu avea volan şi maşina nu avea asigurare.

Fiind un fost puşcăriaş, eliberat recent, din cauza arestării, el a încălcat condiţile eliberării condiţionate şi va petrece o lungă perioadă de timp după gratii.

Citeşte şi Şofer de autobuz, dat afară pentru „indecenţă”. Pasagerii au fost ŞOCAŢI de ce făcea la volan VIDEO

„În timp ce acesta este un exemplu extrem, poliţia vrea să le amintească participanţilor la trafic că au responsabilitatea să conducă cu grijă tot timpul„, se arată într-un comunicat al poliţiei din Australia cu privire la acest caz.