Poliţiştii AU RÂS până s-au înroşit. Motivul pentru care un BĂRBAT avea o PROSTITUATĂ în maşină

Un bărbat însurat din marea Britanie a fost arestat după ce a fost prins că apela la serviciile unei prostituate în maşina personală. Cu toate acestea, el a recurs la o scuză lamentabilă pentru a scăpa de arest. Astfel, şoferul a declarat că femeia voia să îi vândă roşii.

26 iul. 2013, 09:31

Un bărbat de 39 de ani, de profesie paznic, a fost arestat după ce a fost surprins în timp ce avea în maşină o femeie pe care o plătise să facă sex cu el, potrivit Mirror.

Citeşte şi O PROSTITUATĂ s-a dat drept o PRINŢESĂ arabă şi a păcălit doi afacerişti cu milioane de lire

Poliţiştii au descoperit că prostituata se afla într-un Nissan Micra, în timp ce îl aştepta pe bărbatul care se afla lângă un bancomat. Acesta a fost urmărit de autorităţi, fiind ulterior oprit şi arestat pentru suspiciunea de solicitare a favorurilor sexuale, contra cost.

În timpul interogatoriului, el a declarat că a scos din bancomat 20 de lire, bani cu care voia să cumpere roşii de la femeia din maşină. Bărbatul a fost amendat cu 400 de lire pentru intenţiile sale şi are de plătit suma de 665 lire, după ce a fost găsit vinovat pentru acuzaţiile care i se aduc.

Citeşte şi Travestit care se prostitua, bătut CRUNT de un client care a crezut că este femeie

Am auzit multe scuze ciudatze, dar în zece ani de când sunt poliţist nu am auzit de un bărbat care îşi ascunde crima de a face sex cu o prostituată zicând că vrea să cumpere roşii. Ofiţerii au văzut printre minciunile lui şi tânărul a fost găsit vinovat„, a declarat Stacey Paterson, unul dintre anchetatori.