Poliţiştii au reţinut un bărbat de 32 de ani, suspectat că ar fi agresat sexual doi copii de 13 ani

Un bărbat de 32 de ani, acuzat că ar fi agresat sexual doi copii de 13 ani, a fost prins de poliţiştii din Bucureşti. Copiii l-ar fi cunoscut pe agresor pe internet, ulterior întâlnindu-se cu el.

17 iun. 2019, 11:10
Poliţiştii au reţinut un bărbat de 32 de ani, suspectat că ar fi agresat sexual doi copii de 13 ani

”În data de 16 iunie 2019,  poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 12 au reţinut un bărbat de 32 ani acuzat că ar fi agresat sexual doi minori în vârstă de 13 ani”, a transmis, luni, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că cercetările au fost declanşate în seara de 10 iunie, în jurul orei 21.30, când la sediul subunităţii s-a prezentat o persoană care a reclamat faptul că fiul ei şi un prieten al acestuia au fost agresaţi de către un bărbat cu care au interacţionat în mediul online, într-o reţea de socializare.

Ulterior, minorii au cunoscut bărbatul care s-a prezentat cu o poreclă.

”În urma activităţilor informativ-operative, acesta a fost identificat şi ulterior a fost depistat şi condus la audieri. Cercetările sunt continuate de Secţia 12 poliţie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă”, a mai transmis Poliţia Capitalei.