Poliţiştii bucureşteni, victime ale răfuielilor mafiote

Nu de puţine ori agenţii de poliţie care au intervenit în răfuielile mafioţilor din Capitală, au sfârşit răniţi. Mai mult, în anul 2011, membrii unui clan temut din Bucureşti au forţat uşile unei dube a poliţiei în încercarea de a scăpa de închisoare, informează România TV.

26 feb. 2013, 15:31
Poliţiştii bucureşteni, victime ale răfuielilor mafiote

În ianuarie 2011, oamenii legii au intervenit în cazul unei dispute violente între clanul sportivilor şi cel al lui Amet Metin. Cele două grupări s-au războit într-un cazinou din zona Berceni.

Oamenii legii au reuşit să-i prindă pe liderii interlopilor scandalagii. I-au dus în maşina poliţiei, însă nici acolo nu s-au potolit. Oamenii lui Metin au forţat uşa dubei şi au ieşit iar la bătaie.

În anul 2008, poliţiştii care au intervenit într-o confruntare a clanului Luptătorilor dintr-o discotecă din campusul studenţesc Regie, au fost împuşcaţi.

„Toţi cei din grupul Preda au coborât scările şi s-au îndreptat spre cei din grupul Mudava. Eu când am văzut că cele două grupuri se apropie, cu o mână am ţinut o persoană din grupul Mudava, iar cu cealaltă mână l-am împins pe Preda Eugen. În acel moment am auzit pocnituri şi concomitent o durere în zona coapsei stângi”, susţinea un agent care a intervenit în conflict.

Din 2008 şi până în 2012, în Bucureşti au avut loc zeci de bătăi ale clanurilor soldate cu victime. Motivul principal al scandalurilor dintre Clanul Sportivilor cu cel al Cămătarilor îl reprezintă lupta pentru supremaţie în lumea interlopă din Bucureşti.

Cât timp fraţii Cămătaru au fost la închisoare, sportivii au intrat pe teritoriul lor. Eliberarea Cămătarilor a dat startul răzbunărilor sângeroase.