Poliţiştii din Iaşi cercetează agenta care s-a plâns de maşinile MAI şi a scris o poezie ironică după cazul din Caracal

Polițista din Pașcani care s-a plâns de mașinile MAI și care, recent, a postat o poezie critică la adresa sistemului a anunțat pe Facebook că este cercetată disciplinar de conducerea IPJ Iași. Ea spune că sistemul din care face parte „îți pune pumnul în gură în momentul în care vrei să vorbești”.

31 iul. 2019, 12:47
Poliţiştii din Iaşi cercetează agenta care s-a plâns de maşinile MAI şi a scris o poezie ironică după cazul din Caracal

În plin scandal Caracal, în urma căruia șeful Poliției Române a fost schimbat, polițista Andrada Voicu din Pașcani anunță pe pagina ei de Facebook că este cercetată disciplinar de conducerea IPJ Iași, după ce a scris „niște adevăruri” pe pagina de socializare.

Citeşte şi O tânără poliţistă din Iaşi se ia la trântă cu sistemul. „Ne-aţi furat dreptul la viaţă”

„Sistemul din care fac parte, al cărui principiu este transparența, secretizează absolut tot și îți pune pumnul în gură în momentul în care vrei să vorbești. Din păcate, din cauza faptului că am scris niște adevăruri și am emis o opinie pe pagina mea de Facebook, conducerea IPJ Iași a hotărât să mă cerceteze disciplinar. Că merit! Că sunt o nenorocită care a adus atingere imaginii instituției. Pentru că am scris niște adevăruri”, scrie polițista pe rețeaua de socializare, potrivit Mediafax.

Andrada Voicu spune că a decis să se facă polițistă ca să contribuie la schimbarea lumii în bine și se întreabă dacă are dreptul să se exprime liber.

Mai multe detalii pe digi24.ro.