Poliţiştii ruşi trec prin momente grele. Află ce MISIUNE SPECIALĂ au primit VIDEO

De la 1 iulie, Kremlinul a trimis în patrulare, pe străzile capitalei Rusiei, numeroşi poliţişti, vorbitori de limbi străine. Misiunea este una inedită - să îi ajute cu sfaturi, indicaţii preţioase pe turiştii aflaţi la Moscova.

02 iul. 2014, 11:32
Poliţiştii ruşi trec prin momente grele. Află ce MISIUNE SPECIALĂ au primit VIDEO

Un reportaj cu camera ascunsă realizat de doi jurnalişti a scos însă la iveală un adevăr trist: oamenii legii nu prea ştiu nici limba engleză, dar nici care sunt atracţiile turistice ale metropolei ruse.

Poliţiştii din Moscova nici măcar nu ştiu de demersul autorităţilor care îşi doresc să vină în ajutorul turiştilor.

Distracţia continuă, reporterul de la The Moscow Times încearcă să dea măcar de un om al legii care să vorbească engleza. Îi întreabă pe nişte poliţişti care patrulau zona dacă vreunul dintre ei ştie unde se află Catedrala Sfântul Vasile din Moscova. O poliţistă care rupe ceva Engleză încearcă să ajute reporterul, dar nu ştie unde se află Catedrala. Îl întreabă pe unul dintre colegii ei unde este obiectivul căutat şi dacă este cumva în Piaţa Roşie… Nimeni nu ştie dă răspundă…

Nici întrebările reporterului sub acoperire despre Parcul Sokolniki nu au avut succes la poliţişti. Deşi erau relativ aproape de obiectiv, poliţiştii nu au ştiut unde se află.

Citeşte şi Atracţii turistice extreme: Cratere în flăcări la Poarta Iadului VIDEO

Aşa au descoperit jurnaliştii străini, realizatorii materialului cu camera ascunsă, că promisiunea oficialilor moscoviţi a fost doar pe hârtie. La fel şi pregătirea poliţiştilor pentru această misiune specială!