Poliţiştii sunt pe urmele FEMEII HULK: E verde, furioasă şi periculoasă. A POCNIT o tânără de 17 ani

Poliţiştii britanici sunt pe urmele "femeii Hulk", o tânără vopsită în verde, cu părul roşu, care a fost surprinsă pe o cameră de supravheghere dintr-un restaurant fast-food, după ce a lovit o minoră de doar 17 ani, ulterior fugind.

08 mai 2013, 14:00

Poliţiştii britanici au oferit publicităţii o serie de fotografii cu o femeie vopsită în verde, cu părul roşcat, care este acuzată că a lovit o tânără în faţă, potrivit Mirror.

Citeşte şi Uriaşul Hulk există! Vezi cum arată CEL MAI PUTERNIC OM din Rusia

Denumită „femeia Hulk”, atacul tinerei a fost surprins de camerele de supraveghere ale unui restaurant fast-food din oraşul York. Incidentul a avut loc în cursul nopţii de 27 aprilie, atunci când o minoră de 17 ani a fost lovită de o femeie vopsită complet în verde, având un tricou alb şi părul vopsit în roşu, semănând cu celebrul personaj de desene animate.

Citeşte şi A vrut să semene cu Hulk şi a rămas verde pe viaţă FOTO

Adolescenta a suferit mai multe vânătăi, un ochi vânăt şi spune că nu a făcut nimic pentru a provoca atacul. Agresoarea se crede a fi o femeie de culoare albă, care are în jur de 20-25 de ani şi 1.70 m înălţime. Încă nu se ştie dacă este o localnică sau o turistă. Poliţia a oferit un număr de telefon la care posibilii martori pot suna pentru a oferi informaţii, în dorinţa lor de a rezolva bizarul caz de atac.