Polițistul Cristian Cioacă, condamnat pentru uciderea Elodiei Ghinescu, a ieșit din închisoare

Fostul polițist Cristian Cioacă, condamnat pentru uciderea soției, Elodia Ghinescu, ar fi fost eliberat din închisoare - temporar, menționează Antena 3, care citează surse judiciare. 

03 sept. 2022, 17:06
Polițistul Cristian Cioacă, condamnat pentru uciderea Elodiei Ghinescu, a ieșit din închisoare

Cristian Cioacă a stat în spatele gratiilor 8 ani de zile, deci a ispășit mai bine de jumătate din pedeapsă.

În prezent, fostul polițist se află în permisie.

„Polițistul care a ucis-o pe Elodia Ghinescu este acum în permisie până mâine. Asta se întâmplă a doua oară în ultimele 3 luni de când beneficiază fostul polițist de 24 de ore de libertate.

Chiar dacă nu a existat niciodată un cadavru și nu și-a recunoscut niciodată faptele pe care le-a făcut, fostul polițist a fost condamnat la aproape 16 ani de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte și profanare de cadavre, dar și de pentru violarea corespondenței electronice a soției sale, Elodia Ghinescu. Acesta a ispășit deja 8 ani de închisoare din pedeapsă de 15 ani și 8 luni”, a transmis Antena 3.

 

Cristian Cioacă, „superstar” în penitenciar

 

Cristian Cioacă este un fel de vedetă a închisorii, cu regim special, a transmis avocata familiei Ghinescu.

„Sunt alți condamnați care au solicitat să li se ofere această permisie în weekend, sâmbătă și duminică, și conducerea i-a refuzat spunând că nu se poate.

În schimb, pentru Cristian Cioacă totul este posibil. Din ceea ce am mai înțeles și eu, că din start am semnalat acest lucru, dumnealui beneficiază de un alt regim față de alte persoane deținute în acest penitenciar”, a transmis avocata, potrivit sursei citate.

„Are acolo un regim preferențial. Ar fi în cameră doar cu încă o persoană. Dintotdeauna a avut un regim preferențial. Știu că acolo e privit așa ca un VIP, poate pentru faptul că e din Pitești. Toate instituțiile care au fost implicate în situația lui Cristian Cioacă nu au fost obiective, și în privința copilului”, a declarat Crina Radu, la Antena Stars.