Poliţistul din Ferentari care i-a amendat până şi pe maneliştii care au blocat o stradă la o nuntă. VIDEO

Un poliţist care se ocupă de cea mai periculoasă zonă a Capitalei, cartierul Ferentari, a reuşit să se impună în faţa infractorilor, dar i-a amendat până şi pe maneliştii care au blocat o stradă la o nuntă. Deşi a fost sfidat, poliţistul şi-a făcut datoria şi totodată le-a dat şi o lecţie celor certaţi cu legea.

05 ian. 2016, 15:01
Poliţistul din Ferentari care i-a amendat până şi pe maneliştii care au blocat o stradă la o nuntă. VIDEO

Alexandru Găitan este poliţist şi lucrează de mai bine de 20 de ani la secţia 24 de poliţie, arondată cartierului Ferentari din Capitală. El este poliţistul care a reuşit să bage spaima în manelişti.

Citeşte şi: Nuntă de fiţe în clanul Cârpaci: Mirele a fost îmbrăcat în Regele Franz Joseph VIDEO

„A fost o nună în cartier, au blocat strada, traficul şi m-am dus să le explic: «trebuie să încetaţi că altfel nu se poate» (…) I-am identificat pe absolut toţi: Adi Minune, pe toţi maneliştii care au venit în zonă şi au cântat şi au primit amendă. Au fost foarte ofensaţi de faptul că au primit amenda acasă. (…) M-am întâlnit cu Adi Minune dupa aceea şi mi-a arătat obrazul”, a declarat omul legii.

Cartierul în care lucrează zi de zi, ascunde, însă pericole şi mai mari, la orice pas.

„Majoritatea dintre noi am fost muşcaţi, ne-am făcut analize periodic, e groaznic, stai 6-9 luni, te izolezi de familie că nu ştii ce se întâmplă”, a precizat poliţistul.

În Ferentari s-au refugiat şi mulţi dintre cei care au rămas fără adăpost. Locuiesc acum în cocioabe din cartoane, potrivit România TV.