Poliţistul dispărut din Mehedinţi a fost găsit spânzurat în acelaşi loc în care s-a sinucis şi străbunicul lui

Poliţistul din Mehedinţi dispărut luni seară de acasă a fost găsit spânzurat la câteva sute de metri de casa părintească. Doi săteni l-au găsit fără suflare într-o cabană construită pe un teren care aparţine familiei, nu departe de casa în care a copilărit şi au anunţat poliţiştii. Străbunicul agentului s-a spânzurat în acelaşi loc acum zece ani.

22 nov. 2017, 20:44
Poliţistul dispărut din Mehedinţi a fost găsit spânzurat în acelaşi loc în care s-a sinucis şi străbunicul lui

Poliţistul a plecat luni seară de acasă şi de atunci nimeni nu a mai ştiu nimic de el. Un sătean din comuna natală, Gruia povesteşte că i-a văzut încă de ieri maşina la marginea satului pe un câmp, însă nu a ştiut nicio clipă că aceasta i-ar aparţine poliţistului.

Doi săteni au pornit în căutarea bărbatului şi i-au găsit maşina abandonată pe câmp. Apoi au venit în sat şi s-au dus la terenul pe care poliţistul îl avea în proprietate şi pe care omul legii avea o cabană, unde l-au şi găsit.

În acelaşi loc, străbunicul poliţistului s-a sinucis în acelaşi mod, în urmă cu mai mulţi ani. Oamenii din sat sunt şocaţi de ceea ce s-a putut întâmpla.

Trupul poliţistului a fost transportat la Serviciul de Medicină legală pentru efectuarea necropsiei, iar rudele se pregătesc acum de înmormântare. În urma omului au rămas soţia şi o fiică minoră.

Citeşte şi Căutări de amploare în Mehedinţi. Un poliţist a dispărut de două zile