Poliţistul lovit cu maşina de afaceristul turc rămâne în stare deosebit de gravă

Starea de sănătate a polițistului lovit cu mașina de un om de afaceri turc nu a înregistrat progrese față de zilele trecute. Acesta este în continuare la terapie intensivă în stare deosebit de gravă, a anunțat miercuri Spitalul Clinic de Urgență Floreasca.

05 aug. 2015, 12:42
Poliţistul lovit cu maşina de afaceristul turc rămâne în stare deosebit de gravă

„Pacientul se află în continuare în secția de terapie intensivă în stare deosebit de gravă, fără modificări față de ziua precedentă. Se află sub supravegherea permanentă a unei echipe multidisciplinare și se aplică măsurile de terapie intensivă adecvate”, conform unui comunicat de presă publicat pe site-ul spitalului.

Citeşte şi Primele declaraţii ale milionarului turc care a târăt pe capotă un poliţist: „Nu-mi amintesc nimic”

Polițistul a fost supus mai multor intervenții chirurgicale imediat după internare, fiind adus cu politraumatism.

Citeşte şi Gabriel Oprea propune PEDEPSE MAI MARI pentru agresorii poliţiştilor VIDEO

În noaptea de sâmbătă spre duminică, omul de afaceri turc Abdullah Atas nu a respectat semnalele regulamentare de oprire ale polițistului și l-a acroșat cu mașina, după care l-a purtat pe capotă 400 de metri, până agentul a căzut pe partea carosabilă. Șoferul, care consumase alcool, și-a continuat deplasarea aproximativ 3 km până în comuna Pipera, unde a lovit un gard. Polițistul rănit are 44 de ani și lucrează de 23 de ani în domeniu.

Citeşte şi CAZUL POLIŢISTULUI ACCIDENTAT: Şoferul turc avea o alcoolemie mare