Poliţistul pedofil din Capitală, filmat când agresa alte trei FETIŢE într-o scară de bloc – VIDEO

Poliţistul Eugen Stan, arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzaţia de pedofilie, a fost filmat în timp ce agresa trei copile în scara unui bloc, în anul 2015. 

11 ian. 2018, 11:18
Poliţistul pedofil din Capitală, filmat când agresa alte trei FETIŢE într-o scară de bloc – VIDEO

În imaginile difuzate de România TV, se poate vedea cum poliţistul aşteaptă ca cele trei fete să deschidă uşa blocului de la interfon. Imediat ce fetele intră în scara blocului, agentul aleargă să prindă uşa înainte să se încuie, intră după ele. 

În aceeaşi înregistrare, se poate observa cum bărbatul o pipăie pe una dintre copile în timp ce aceasta, pentru că era încălţată cu role, încerca să coboare pe scară ţinându-se cu mâinile de balustradă. Mai mult, pe o altă fată o prinde de faţă şi o sărută.

Judecătoria Sectorului 6 a dispus marţi arestarea preventivă pentru 30 de zile a poliţistului Eugen Stan, acuzat că ar fi agresat sexual doi copii într-un bloc din cartierul bucureştean Drumul Taberei.

Eugen Stan a fost reţinut luni de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, el fiind acuzat de săvârşirea a două infracţiuni de agresiune sexuală asupra unor minori.

„La data de 08.01.2018, procurori criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore faţă de inculpatul S.E. sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de agresiune sexuală”, anunţă Parchetul Tribunalului Bucureşti.

Parchetul Judecătoriei Sector 5 acuză Secţia 18 că a ascuns calitatea de poliţist a lui Eugen Stan

Conform sursei citate, „în ziua de 05.01.2018, în intervalul orar 10:10-10:55, în incinta unui bloc din sectorul 6 – în lift şi pe palierul etajului 8 – inculpatul S. E. a pupat-o pe obraji, pe gură şi în zona abdominală şi i-a pus mâna în zonele intime persoanei vătămate, minoră, în vârstă de 5 ani şi l-a pupat pe obraji pe minorul în vârstă de 9 ani”.

„În cauză urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 6 în vederea luării măsurii arestării preventive a inculpatului pe o durată de 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, inclusiv cu privire la eventuala implicare a persoanei în cauză în fapte similare”, precizează Parchetul Tribunalului Bucureşti.

Bărbatul a fost prins de poliţişti luni dimineaţă. Agresorul este poliţist în cadrul Brigăzii Rutiere a Capitalei, iar la audieri a recunoscut faptele. El ar fi fost recunoscut de către colegii săi, care l-au denunţat duminică după-amiază.

Poliţistul se numeşte Eugen Stan şi lucrează de 10 ani în Brigada Rutieră, fiind transferat de la Jandarmerie pe un post de şofer al unui şef din Poliţie, este căsătorit şi are doi copii.

Anul trecut ar fi încercat să violeze o femeie, iar în 2012 ar fi abuzat sexual o fetiţă, tot în Sectorul 6 al Capitalei.