POLONIA ROMANIA. Alibec s-a rupt! Medicii recomandă 6 săptămâni de PAUZĂ

Denis Alibec nu a reuşit să termine antrenamentul de miercuri, de la Mogoşoaia, din cauza pubalgiei care îl chinuie de mai mult timp.

08 iun. 2017, 06:56
POLONIA ROMANIA. Alibec s-a rupt! Medicii recomandă 6 săptămâni de PAUZĂ

Denis Alibec a început şedinţa de pregătire, dar nu a reuşit să o şi termine, plecând mai repede la hotel. A acuzat, din nou, dureri în zona pubisului, din cauza mai vechii sale pubalgii. Este al doilea jucător cu probleme, după Dragoş Grigore, suspect de ruptură musculară la coapsa dreaptă.

POLONIA-ROMÂNIA. Dragoş Grigore s-a accidentat în cantonamentul NAŢIONALEI

Alibec a reclamat aceleaşi probleme şi în prima săptămână de cantonament de la Mogoşoaia, înainte de reunirea oficială. Atunci a primit două zile libere, iar duminică, la antrenamentul cu public, a revenit pe gazon. Şi următoarele două zile s-a pregătit normal.

POLONIA ROMANIA. Brigadă din Franţa la meciul ultimei şanse pentru calificarea la CM 2018

„I s-au acutizat durerile. Totul vine de la oboseală. Aşa este la pubalgie, ai zile fără niciun pic de durere, iar altele în care nu poţi să faci mai nimic. Din păcate, este o zonă solicitată, indiferent de tipul de exerciţii pe care îl faci. Cea mai bună variantă ar fi repausul, dar nici aşa nu merge, partida cu Polonia este prea aproape. Nu ai ce face, şi dacă stai, şi dacă nu, cam tot şase săptămâni durează să scapi de probleme. Te poţi antrena, chiar şi juca, pe durere, dar până la un punct”, au spus surse apropiate echipei naţionale pentru GSP.

POLONIA ROMANIA. Surpriză URIAŞĂ: cine va purta tricoul tricolor cu numărul 10

„E o mai veche problemă această pubalgie, dar eu cred că mă voi recupera şi voi fi apt de joc”, a declarat Denis Alibec.