Accident înfiorător în Vrancea. Pompier spulberat de tren, sub privirile fiicei sale

Un pompier a murit, sub privirile fetiţei sale de doar 10 ani, sâmbătă dimineaţă, într-un accident de tren produs în zona localităţii Şişcani din judeţul Vrancea.

27 mart. 2021, 10:23
Accident înfiorător în Vrancea. Pompier spulberat de tren, sub privirile fiicei sale

Imagini de coşmar au fost surprinse sâmbătă dimineaţă în urma unui accident de tren în Şişcani, Vrancea. Tragedia a avut loc în jurul orei orei 07.45, la o trecere la nivel cu calea ferată de pe drumul comunal 19 care leagă DN 2 de localitatea Şişcani.

Din primele informaţii, şoferul maşinii, care este angajat al ISU Vrancea, se afla alături de o fetiţă de 10 ani. Bărbatul nu ar fi oprit la semnalele acustice şi luminoase ale trecerii. Autoturismul a fost spulberat de un tren InterRegio în momentul în care a pătruns pe calea ferată.

Citeşte şi: Grevă suspendată la metrou: circulaţia trenurilor s-a reluat vineri seară. Ion Rădoi: Protestul are legătură cu micşorarea salariilor şi disponibilizările anunţate

Pompier mort într-un accident de tren în Şişcani, Vrancea, sub privirile fetiţei sale. Anchetă de amploare

„În jurul orei 07.45, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Vrancea au fost solicitati să intervină la un accident produs la trecerea de cale ferata Șișcani-Adjud.

Din nefericire, în urma impactului produs între un autoturism şi trenul InterRegio care circula pe ruta Pașcani-Adjud a rezultat decesul conducătorului auto și rănirea unei minore în vârsta de aproximativ 10 ani.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor care au generat producerea accidentului feroviar”, se arată într-o informare a Poliţiei, conform Antena3.

Citeşte şi: Accident cumplit în Iaşi. Un bărbat a murit după ce a fost lovit de tren

Pe 16 februarie, un accident cumplit a avut loc în judeţul Iaşi. Un bărbat a murit după ce a fost lovit de tren. Tragedia a venit la doar două zile după ce doi tineri şi-au pierdut viaţa într-un accident feroviar tot în Iaşi.