Pompierii din Brăila au găsit trupul băiatului de 14 ani înecat, alături de unchiul său, în Dunăre

Pompierii şi scafandrii din Brăila au reuşit să găsească, sâmbătă, trupul tânărului de 30 de ani, dar şi al nepotului său, înecaţi în Dunăre, la Plaja Lipovenească. Cei doi au dispărut joi după-amiază.

22 iul. 2017, 06:09
Pompierii din Brăila au găsit trupul băiatului de 14 ani înecat, alături de unchiul său, în Dunăre

UPDATE: Pompierii şi scafandrii din Brăila au reuşit să găsească, sâmbătă după-amiază, şi trupul băiatului de 14 ani, dispărut de joi, alături de unchiul său de 30 de ani, în Dunăre, în zona Plaja Lipovenească.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brăila, Ştefan Stoian, trupul băiatului de 14 ani a ieşit la suprafaţă, fiind descoperit la aproape o sută de metri de plaja unde s-a înecat.

Cadavrul copilului a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Brăila.

Trupul tânărului de 30 de ani a fost găsit la aproape o sută de metri de plajă, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brăila, Ştefan Stoian.

Pompierii şi scafandrii continuă însă căutările pentru a găsi şi trupul copilului de 14 ani, nepotul bărbatului mort.

Joi după-amiază, doi fraţi minori, aflaţi la Plaja Lipovenească, au intrat să se scalde în Dunăre. La un moment dat, ei au dat semne că se îneacă, astfel că unchiul lor, în vârstă de 30 de ani, s-a aruncat după ei în fluviu. Unul dintre copii a reuşit să fie adus la mal de un gălăţean care a fost martor al incidentului. Din nefericire, unchiul copiilor şi cel de-al doilea minor, un băiat de 14 ani,  au fost înghiţiţi de apă, conform News.ro.

Zona în care cei doi au fost înghiţiţi de ape este extrem de periculoasă. În urmă cu aproximativ două săptămâni, un alt brăilean şi-a găsit sfârşitul în Dunăre, în acelaşi loc. Este o zonă în care apa este foarte adâncă şi se formează curenţi foarte periculoşi, dar în pofida avertismentelor date de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, brăilenii continuă să meargă la scăldat sau la pescuit în acest punct, fără să ia în considerare că îşi pun vieţile în pericol.


loading...