Ponta: Îmi doresc ca toate FORŢELE politice să găsească o SOLUŢIE STABILĂ până la alegerile din 2016

Victor Ponta a declarat miercuri, la ultima sa şedinţa de Guvern în calitate de premier, că speră ca toate forţele politice să aducă o soluţie stabilă până la alegerile din 2016 pentru a nu avea o perioadă lungă de instabilitate politică.

04 nov. 2015, 14:29
Ponta: Îmi doresc ca toate FORŢELE politice să găsească o SOLUŢIE STABILĂ până la alegerile din 2016

„Îmi doresc ca viitorul Guvern să fie şi mai bun decât cel din ultimii 4 ani. Are o situaţie mult mai bună, are vistierie plină, are plătite salarii, pensii şi tot ceea ce trebuie de făcut, nu cum am păţit noi când am preluat Guvernarea”, a precizat Victor Ponta la începutul şedinţei de Guvern.

Citeşte şi: Victor Ponta îi propune lui Klaus Iohannis: Mircea Duşa, premier interimar

Premierul Victor Ponta a precizat că „dacă avem perioadă de instabilitate se strică absolut tot” şi că vrea ca „toate forţele politice să găsească rapid o soluţie stabilă până la alegerile din 2016”.

În plus, la şedinţa de Guvern, premierul i-a propus lui Iohannis ca „Mircea Duşa să asigure interimatul până la momentul când forţele politice vor numi un nou Guvern” Totodată, acesta a precizat că „actul de guvernare nu l-a contestat nimeni”

Premierul le-a mulţumit şi jurnaliştilor pentru că „au muncit alături de noi”. Şeful Guvernula adăugat că „suntem convinşi că după un anumit timp vom face o analiză completă cu ce s-a făcut în aceşti 4 ani”.