Victor Ponta: Ar trebui să autentificăm legi la notariatul Ioanei Băsescu, să nu le mai blocheze preşedintele

Victor Ponta a declarat, luni, în debutul şedinţei BPN al PSD, la care presa a avut acces, că social-democraţii ar trebui să autentifice legile la notariatul Ioanei Băsescu ca să fie siguri că şeful statului nu le va mai bloca, prin retrimiterea la Parlament, transmite Agerpres.

20 ian. 2014, 12:29
Victor Ponta: Ar trebui să autentificăm legi la notariatul Ioanei Băsescu, să nu le mai blocheze preşedintele

„Pregătim şi sesiunea parlamentară în care revotăm toate legile bune pentru România pe care, din păcate, preşedintele le blochează. Mă gândeam, ca să fim siguri că ne promulgă legile, să le autentificăm la notariatul Ioanei Băsescu, ca să nu le mai blocheze. Dar, dacă nu avem această posibilitate, le revotaţi în Parlament şi important e să intre în vigoare, pentru că e vorba de legi importante”, a spus Ponta.

El a dat exemplul Legii privind achiziţia de terenuri, al Legii privind energia regenerabilă şi al Legii privind parteneriatul public-privat.

„Legea cu condiţiile pentru cumpărarea de terenuri cred că e o lege extrem de importantă şi un lucru foarte important pe care toţi românii îl aşteaptă; Legea cu energia, pentru ca preţul la energie să nu crească; Legea parteriatelor publice-private, pentru că după Comarnic-Braşov – pe care sper să-l semnăm în aprilie – vreau să continuăm proiectul şi cu Piteşţi-Craiova şi podul peste Dunăre de la Brăila-Galaţi şi celelate proiecte pe care le avem şi pentru care avem nevoie de lege”, a spus Ponta.

VEZI SI:

Băsescu: Mă mir că Ponta nu a pus o poză în care să apară alături de Decebal, dacă tot a fost la Sarmizegetusa