Ponta: Avem un guvern, guvernul lui, care se dovedeşte extrem de incompetent, ba chiar ucigaş

Victor Ponta şi Liviu Dragnea au mers, joi, în judeţul Olt, unde au avut o întâlnire de partid la Caracal.

05 mai 2016, 10:24
Ponta: Avem un guvern, guvernul lui, care se dovedeşte extrem de incompetent, ba chiar ucigaş

Fostul premier Victor Ponta a fost primit cu aplauze de zeci de oameni, la Caracal. Oamenii i-au cerut să ia ţara înapoi de la tehnocraţi, potrivit România TV. „Să faceţi ceva să ne luaţi ţara înapoi, că ne trebuie. Mulţumim pentru tot ce faceţi pentru oameni. Vă felicităm că vă pasă de noi”, au fost doar câteva dintre mesajele susţinătorilor lui Victor Ponta.

Fostul premier a criticat dur Guvernul Cioloş, despre care a spus că este „incompetent” şi că a dărâmat tot ce s-a construit în Guvernul Ponta.

Toate lucrurile pe care le-am făcut sunt în pericol să se strice şi nu doar pentru că avem un guvern, guvernul lui, care se dovedeşte extrem de incompetent, ba chiar ucigaş. Pentru că incompetenţa lor ucide. Fie că e vorba de bebeluşii de la Argeş, fie că e vorba de banii pe care nu-i primesc fermierii de la UE.

Noi de fiecare dată venim să construim şi ei vin să dărâme. Ţara asta totdeauna a stat sub blestemul meşterului Manole. Ce am construit noi, au venit ei şi au dărâmat. Iar am venit noi să construim, iar au venit ei să dărâme. Acum, iar suntem în perioada de dărâmare. Datoria noastră este să le spunem oamenilor să ieşim în 2016 din blestem şi să-i punem înapoi pe cei care construiesc„, a declarat Victor Ponta.