Ponta, către aleşii locali: O întreagă propagandă lucrează împotriva dumneavoastră, trebuia să vă aşteptaţi

Victor Ponta le-a spus marţi preşedinţilor de consilii judeţene prezenţi la o dezbatere despre infrastructură că există "o întreagă propagandă" care lucrează împotriva lor în această perioadă, dar ei trebuiau să se aştepte la aşa ceva.

08 apr. 2014, 09:44
Ponta, către aleşii locali: O întreagă propagandă lucrează împotriva dumneavoastră, trebuia să vă aşteptaţi

„Ştiu că e o perioadă în care o întreagă propagandă lucrează împotriva dumneavoastră. (…) Trebuia să vă aşteptaţi la aşa ceva, pentru că dumneavoastră sunteţi votaţi, aveţi încrederea cetăţenilor, pentru că nu puteţi fi bătuţi la vot altfel şi atunci evident că un aparat care vă invidiază şi care vă detestă va lucra împotriva dumneavoastră, însă vreau să ştiţi că pe Guvern vă puteţi baza, pe mine, personal. Eu mă voi mândri întotdeauna cu toţi aleşii locali, nu doar ai partidului meu, ci ai tuturor partidelor, toţi cei care sunt aleşi de către cetăţeni şi din punctul de vedere al Guvernului veţi avea tot sprijinul pentru toate proiectele dumneavoastră şi pentru reprezentarea cetăţenilor”, a afirmat Ponta la evenimentul ‘Infrastructure Business Summit’, organizat sub patronajul Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România (UNCJR).

Premierul a făcut o paralelă cu represiunea din timpul revoluţiei din 1989, scrie Agerpres.

„Nici în 1989 n-au putut să ne împuşte pe toţi. Eu atunci aveam 17 ani şi am ieşit în stradă ca mulţi dintre dumneavoastră, deci cred că nici în 2014 nu se poate întâmpla acest lucru şi cred că proiectele importante pe care le aveţi pentru cetăţenii ţării le veţi desfăşura în continuare”, le-a spus Victor Ponta aleşilor locali prezenţi la dezbatere.

El le-a transmis acestora că au respectul său şi sprijinul Guvernului.

„Cât voi fi şef al Guvernului vă voi respecta, vă voi aprecia şi voi considera de fiecare dată că dumneavoastră reprezentaţi mai bine cetăţenii României decât o fac cei aflaţi în funcţii temporare aici, la Bucureşti, fie în Parlament, fie la Cotroceni, fie la Guvern”, a spus Ponta.