Ponta: Corupţii condamnaţi DEFINITIV sunt oameni BUNI dacă au fost la PDL şi acum vor să CANDIDEZE la PNL

Premierul Victor Ponta a scris, vineri,pe Facebook despre cazul fostului edil al oraşului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, care ar putea fi desemnat candidat pentru funcţia de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea din partea PNL. În acest sens, şeful Guvernului atacă PNL, dar şi pe Alina Gorghiu, spunând: "corupții condamnați definitiv sunt oameni buni - dacă au fost la PDL și acum vor să candideze la PNL".

04 sept. 2015, 17:36
Ponta: Corupţii condamnaţi DEFINITIV sunt oameni BUNI dacă au fost la PDL şi acum vor să CANDIDEZE la PNL

Victor Ponta a declarat că Alina Gorghiu îi va cere din nou demisia pentru că „nu înțelege ce om bun este un fost condamnat”.

„PNL/PDL își iau țara înapoi! Doar v-au spus, nu? Corupții condamnați definitiv sunt oameni buni – dacă au fost la PDL și acum vor să candideze la PNL!

Da, știu, Doamna Gorghiu o să îmi ceară demisia că nu înțeleg ce om bun este un fost condamnat pentru șpagă direct în cash (doar nu a luat șpagă mascată în contracte pe firma de avocat de la AVAS și de la „Electrica” cu sprijinul lui Atanasiu – Alina, fă-te că nu ai înțeles aluzia)”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Mircia Gutău a fost primarul municipiului Râmnicu Vâlcea pentru două mandate, ales pe listele PDL. În 2010, acesta a fost condamnat la închisoare cu executare pentru fapte de corupţie, fiind eliberat la finalului anului 2011.

Potrivit ultimelor sondaje din Râmnicu Vâlcea, Gutău se bucură în prezent de o mare popularitate, fiind creditat, astfel, în prezent, cu cele mai mari şanse de a candida sub sigla PNL pentru un nou mandat de primar al Râmnicului.