Ponta, cu o oră înaintea anunţului privind respingerea lui Shhaideh: Iohannis o va desemna pentru că e fricos şi lacom

Victor Ponta a scris, marţi, pe Facebook, cu o oră înaintea anunţului făcut de Iohannis privind respingerea desemnării lui Sevil Shhaideh ca premier, că şeful statului o va desemna pentru funcţia de prim-ministru "pentru că este fricos şi lacom".

27 dec. 2016, 10:49
Ponta, cu o oră înaintea anunţului privind respingerea lui Shhaideh: Iohannis o va desemna pentru că e fricos şi lacom

„Editorialul este excelent! Doar cu părarea că Iohannis NU o va desemna pe Sevil Shhaideh ca Prim Ministru nu sunt de acord – chiar dacă voinţa electoratului valorează ZERO pt Dl Klaus ! O va desemna pentru că e fricos şi lacom ( nu are curaj fără „băieţii din Sistem” să ducă o bătălie politică / şi e prea lacom la maşini, case, deplasări externe, hoteluri scumpe, decoraţii de tinichea samd ca să le pună în pericol)!”, a scris Victor Ponta, pe Facebook, dând share articolului lui Ion Cristoiu şi adăugând că „vedem peste 1 oră cine a avut dreptate”.

După ce preşedintele Iohannis a anunţat că nu acceptă nominalizarea lui Sevil Shhaideh, cerând PSD-ALDE să facă o nouă propunere, Ponta a scris: „UPDATE – a avut dreptate dl Cristoiu- cu tot!!!! Respect si complimente”.

Cristoiu a scris un articol critic la adresa preşedintelui şi a reacţiilor sale în diferit situaţii, concluzia fiind că va respinge nominalizarea lui Shhaideh, „fără niciun motiv”.