Ponta: Cu siguranţă va fi o şedinţă comună cu Guvernul Republicii Moldova

Premierul Victor Ponta a anunțat, vineri, că va avea loc "cu siguranță" o nouă ședință comună cu Guvernul Republicii Moldova, omologul său de la Chișinău fiind de acord, și a precizat că, în momentul de față, nu există o dată stabilită, iar Tulcea figurează printre potențialele locuri de desfășurare a reuniunii.

28 aug. 2015, 17:22
Ponta: Cu siguranţă va fi o şedinţă comună cu Guvernul Republicii Moldova

„Cu siguranță va fi o ședință comună cu Guvernul Republicii Moldova. I-am adresat invitația noului premier, a spus da. (…) A fost o ședință la Iași, România, apoi la Chișinău, Republica Moldova. Următoarea ar trebui să fie la București, dar n-am scăpat ocazia să propun Tulcea și, desigur, s-au bucurat”, a declarat vineri, la Tulcea, premierul Victor Ponta.

În momentul de față, potrivit lui Ponta, nu există o dată stabilită pentru ședința comună a guvernelor celor două state. „I-am spus să ne grăbim, cât vremea e frumoasă”, a afirmat prim-ministrul.

Joi, cu prilejul aniversării Zilei Independenței Republicii Moldova, premierul Victor Ponta a efectuat o vizită de lucru la Chișinău, urmare a invitației primite din partea omologului său moldovean, Valeriu Streleț.

Șeful Executivului și miniștrii au ajuns la Tulcea vineri, în jurul prânzului, și s-au îmbarcat pe nava „Naiada” a Consiliului Județean Tulcea.

Ulterior, pe Facebook, premierul Victor Ponta a afirmat că Delta Dunării rămâne, ca în fiecare an, locul ideal pentru o sesiune de team building alături de miniștrii cabinetului, în vederea pregătirii politicilor publice până la sfârșitul anului.

Citeşte şi Ponta: Legea salarizării bugetarilor se va finaliza după promulgarea noului Cod fiscal VIDEO